.webp)
Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό του Netflix;
Για να διαγράψετε μια ταινία ή μια σειρά από το ιστορικό σας, συνδεθείτε στο Netflix μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στον υπολογιστή ή στο smartphone σας.
Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
- Ανοίξτε τη σελίδα «Λογαριασμός»
- Επιλέξτε «Προφίλ» και, στη συνέχεια, το σχετικό προφίλ
- Ανοίξτε την ενότητα «Ιστορικό»
- Επιλέξτε την ταινία ή το επεισόδιο που θέλετε να διαγράψετε
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο απόκρυψης που βρίσκεται δίπλα στον τίτλο
Αν αποκρύψετε ένα επεισόδιο, το Netflix σας προτείνει επίσης να αποκρύψετε ολόκληρη τη σειρά. Είναι πιο γρήγορο από το να διαγράφετε τα επεισόδια ένα προς ένα.
Για να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό του προφίλ, μεταβείτε στο κάτω μέρος της λίστας, επιλέξτε «Απόκρυψη όλων» και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε.
Η διαδικασία που περιγράφεται στο Κέντρο βοήθειας της Netflix εξακολουθεί να ισχύει κατά τη στιγμή της ενημέρωσής μας (Αύγουστος 2026).
Τι συμβαίνει μετά τη διαγραφή;
Η Netflix μιλάει για «απόκρυψη» ενός τίτλου αντί για οριστική διαγραφή του. Στην πράξη, το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτό που επιδιώκουν οι περισσότεροι χρήστες.
- Ο τίτλος δεν εμφανίζεται πλέον ως «έχει προβληθεί»
- Εξαφανίζεται από την ενότητα «Συνέχιση αναπαραγωγής»
- Δεν χρησιμοποιείται πλέον για την εξατομίκευση των προτάσεών σας
- Μπορεί να ξαναεμφανιστεί αν το κοιτάξετε ξανά
Η αλλαγή μπορεί να χρειαστεί έως και 24 ώρες για να εμφανιστεί σε όλες τις συσκευές σας.
- Αρ. | Ενέργεια | Επίδραση στο ιστορικό | Επίδραση στις προτάσεις
- 1|Απόκρυψη τίτλου|Ο τίτλος εξαφανίζεται|Δεν λαμβάνεται πλέον υπόψη
- 2|Απόκρυψη σειράς|Όλα τα επεισόδια εξαφανίζονται|Η σειρά δεν επηρεάζει πλέον τις προτάσεις
- 3|Απόκρυψη όλων|Το ιστορικό του προφίλ έχει διαγραφεί|Οι προτάσεις αναπροσαρμόζονται σταδιακά
- 4|Αφαίρεση από τη συνέχιση της ανάγνωσης|Ο τίτλος απομακρύνεται μόνο από αυτή την ενότητα|Το ιστορικό μπορεί να διατηρηθεί
Πώς μπορώ να αφαιρέσω έναν τίτλο από τη λειτουργία «Συνέχιση αναπαραγωγής»;
Αν θέλετε απλώς να διαγράψετε ένα πρόγραμμα από αυτή τη σειρά, δεν χρειάζεται να ανοίξετε ολόκληρο το ιστορικό σας.
Σε έναν υπολογιστή
Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω στον τίτλο και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Διαγραφή από την ενότητα».
Σε κινητό τηλέφωνο ή tablet
Αγγίξτε το μενού που αντιστοιχεί στην εφαρμογή, το οποίο συνήθως συμβολίζεται με τρεις κουκκίδες, και στη συνέχεια επιλέξτε «Διαγραφή από την ενότητα».
Σε μια τηλεόραση
Ανοίξτε τη λήψη του προγράμματος από την επιλογή «Συνέχιση αναπαραγωγής». Στη συνέχεια, επιλέξτε «Διαγραφή από τη λίστα συνέχισης » από το μενού.
Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε υπολογιστή, τηλεόραση, Android, iPhone και iPad. Σε κινητά, φροντίστε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Οι λεπτομερείς οδηγίες βρίσκονται στηβοήθεια σχετικά με τη συνέχιση της αναπαραγωγής.
Η αφαίρεση ενός τίτλου από αυτήν την ενότητα δεν εγγυάται ότι θα εξαφανιστεί από το πλήρες ιστορικό. Για να μην λαμβάνεται πλέον υπόψη στις προτάσεις σας, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο απόκρυψης μέσω ενός προγράμματος περιήγησης.
Μπορούμε να διαγράψουμε το ιστορικό του Netflix από την εφαρμογή;
Η εφαρμογή επιτρέπει κυρίως τον καθαρισμό της ενότητας «Συνέχιση αναπαραγωγής». Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο των ταινιών και των σειρών που έχετε παρακολουθήσει, ο περιηγητής παραμένει η πιο απλή λύση.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία από το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας:
- Συνδεθείτε στον ιστότοπο της Netflix
- Ανοίξτε τον λογαριασμό σας
- Επιλέξτε το σωστό προφίλ
- Πρόσβαση στο ιστορικό του
- Απόκρυψη των επιθυμητών τίτλων
Σε μια τηλεόραση, μπορείτε να αφαιρέσετε έναν τίτλο από τη λειτουργία «Συνέχιση αναπαραγωγής», αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να διαχειριστείτε ολόκληρο το ιστορικό του προφίλ.
Μπορούμε να δούμε ή να κατεβάσουμε το ιστορικό μας;
Το Netflix σας επιτρέπει να δείτε τις ταινίες και τις σειρές που έχετε παρακολουθήσει σε κάθε προφίλ. Αν η λίστα είναι πολύ μικρή, χρησιμοποιήστε το κουμπί «Δείτε περισσότερα».
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε«Λήψη όλων» για να κατεβάσετε το ιστορικό σε μορφή CSV. Αυτό το αρχείο ανοίγει σε ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων και σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια λίστα με τις εκπομπές που έχετε δει, πριν αποκρύψετε ορισμένους τίτλους.
Η διαδικασία περιγράφεται στη σελίδα που σας επιτρέπεινα προβάλετε και νακατεβάσετε το ιστορικό του Netflix.
Γιατί ένας τίτλος παραμένει ορατός μετά τη διαγραφή του;
Συνήθως, η Netflix δεν έχει ακόμη συγχρονίσει την αλλαγή σε όλες τις συσκευές σας. Περιμένετε μερικές ώρες και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε την εφαρμογή.
Εάν ο τίτλος εξακολουθεί να εμφανίζεται μετά από 24 ώρες:
- βεβαιωθείτε ότι έχετε τροποποιήσει το σωστό προφίλ
- κλείστε εντελώς την εφαρμογή
- αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά
- βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος έχει πράγματι εξαφανιστεί από το πρόγραμμα περιήγησης
Το ιστορικό δεν μπορεί να αποκρυφθεί από ένα προφίλ «Νεολαίας». Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή την επιλογή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κλασικό προφίλ.
Πώς να αποφύγετε την ανάμειξη των ιστορικών του Netflix;
Κάθε χρήστης πρέπει να χρησιμοποιεί το δικό του προφίλ. Με αυτόν τον τρόπο, οι προτάσεις, η προσωπική λίστα και το ιστορικό παραμένουν ξεχωριστά.
Εάν περισσότερα άτομα παρακολουθούν προγράμματα από το ίδιο προφίλ, το Netflix αναμιγνύει τις προτιμήσεις τους. Η διαγραφή ορισμένων τίτλων μπορεί να βοηθήσει, αλλά η δημιουργία ξεχωριστών προφίλ παραμένει πιο αποτελεσματική.
Με το σύστημα πρόσθετου συνδρομητή που χρησιμοποιείται για την κοινή χρήση του Netflix στο Spliiit, ο συν-συνδρομητής διαθέτει τις δικές του πληροφορίες πρόσβασης, το δικό του ιστορικό και τις δικές του προτάσεις. Επομένως, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί το προφίλ του κύριου κατόχου.
🍿 Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες συνδρομές Netflix στη διεύθυνση Spliiit, αν θέλετε να επιλέξετε μια συνδρομή που επιτρέπει την προσθήκη ενός επιπλέον χρήστη.
Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το ιστορικό του Netflix
Μπορεί κανείς να διαγράψει όλο το ιστορικό του στο Netflix;
Ναι.
Ανοίξτε το ιστορικό του προφίλ από έναν περιηγητή, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε «Απόκρυψη όλων».
Η διαγραφή επηρεάζει όλα τα προφίλ;
Όχι.
Κάθε προφίλ έχει το δικό του ιστορικό. Ελέγξτε λοιπόν το προφίλ που έχετε επιλέξει πριν αποκρύψετε έναν τίτλο.
Η διαγραφή του ιστορικού βελτιώνει τις προτάσεις;
Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει αν ορισμένες ταινίες ή σειρές επηρεάζουν αρνητικά τις προτάσεις σας. Το Netflix σταματά να λαμβάνει υπόψη τους τίτλους που έχετε αποκρύψει, εκτός αν τους ξαναδείτε.
Πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε;
Η Netflix αναφέρει ότι η πλήρης κατάργηση ενός τίτλου από όλες τις συσκευές μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες.
Μπορεί κανείς να διαγράψει το ιστορικό ενός προφίλ «Jeunesse»;
Όχι.
Το Netflix δεν επιτρέπει την απόκρυψη τίτλων όταν το ιστορικό είναι ανοιχτό από ένα προφίλ «Παιδιά».
Επίσημες πηγές
- Απόκρυψη τίτλων στο ιστορικό του Netflix
- Διαγραφή τίτλου από τη λειτουργία «Συνέχιση αναπαραγωγής»
- Προβολή και λήψη του ιστορικού των τίτλων που έχετε παρακολουθήσει
- Απόρρητο και ασφάλεια του λογαριασμού Netflix


